ZZPlace Werkt Afdrukken

ZZPlace Werkt

ZZPlace Werkt is een project waarmee werklozen en startende zelfstandig ondernemers die op of onder het minimum leven begeleid worden naar financiële onafhankelijkheid. Dit alles met de nadruk op zelfstandig ondernemerschap.

 

Naast de mogelijkheid om gebruik te maken van het kantoor is er ook een aparte ruimte, de salon. Hierin kunnen b.v. talentvolle masseurs, manicures/pedicures, nailartist’s en coaches hun eerste stappen richting zelfstandig ondernemerschap zetten. Iedereen krijgt begeleiding op gebied van zelfstandig ondernemerschap.


Degenen die het traject succesvol hebben afgerond zijn:


 

Meandermassage


ROND Therapie


The Healing Light

 

Ricardo Blankendal heeft een fulltime baan gevonden bij Pantar Amsterdam.

 

Facilitante onderneemt met maatschappelijke projecten.

 

Hester van der Hoeven onderneemt met maatschappelijke projecten.

 

Wordt succesvol ondernemer in ZZPlace!

Wil je graag snel aan de slag?

Dan is ZZPlace the place to be. In ruil voor vrijwilligerswerk kan je bij ons terecht voor een professioneel traject richting zelfstandig ondernemerschap.


 

ZZPlace is een collectieve werkplek voor zelfstandig ondernemers in Amsterdam Oost.

De plek drijft op het enthousiasme van Jacky Andrews, de initiatiefneemster.

Samen met de huurders/zzp-ers deelt zij graag expertise en werkruimte.


Wij bieden een half jaar lang gratis kantoorruimte, een gratis salon (indien nodig) en een traject richting succesvol ondernemerschap.

Er is ruimte voor 10 aankomend ondernemers per jaar. Vijf plekken zijn gereserveerd voor bewoners van Oost en vijf plekken voor deelnemers van buiten Oost.

 

Contactpersoon: Jacky Andrews, Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken , 0626904770